Selecteer een pagina

Tuinset kussens

Heerlijk buiten zitten tijdens de zomermaanden op je pas gekochte tuinset. Wat is nou lekkerder dan dat? Welnu, dat is zitten op tuinset kussens, want die maken buiten zitten nóg aangenamer. Tuinset kussens maken de tuinset helemaal af en verhogen het zitcomfort vaak aanzienlijk. En het mooie is dat er voor elke tuinset, voor elke tuinstoel en voor alles waar je buiten op kunt zitten een passend kussen beschikbaar is.

Op elke tuinset past een goed en mooi kussen

Kussens, kussens en nog eens kussens. Op ieder potje past een dekseltje, op elke tuinset een kussen. Of het nou gaat om palletkussens of een tuinsetkussen 180 of een tuinbank kussen 120cm.  Loungesets kussens 70 x 70cm? Het is er allemaal. Te kust en te keur. Van goedkoop tot duur en van uni tot met een bont patroon. Een tuinset zonder kussen? Dat kan niet en dat zit toch minder lekker.

Volgens de laatste trends of klassiek

Hoewel de meeste tuinsets eruit zien om door een ringetje te halen, is er op zitten iets anders. Naar verloop van tijd gaat je dat toch wat tegenstaan. Het wordt allemaal wat hard aan je achterwerk en dat is niet zo prettig. Tuinset kussens bieden dan uitkomst. Behalve het nodige comfort, kunnen tuinset kussens zowel de tuin als de tuinset helemaal af maken en voor de finishing touch zorgen. Met een detail, met een bepaalde kleur of met een design. De tuinset kussens zijn er volgens de laatste trends, klassiek maar net zo goed modern. Je kunt voor opvallende kussens kiezen, je kunt ook voor rust kiezen en voor een zachte, meer rustige kleur om zo ook daadwerkelijk rust in je mooi aangelegde tuin te creëren. Soms kunnen tuinset kussens echt het verschil maken en lijkt het alsof de tuin een complete metamorfose heeft ondergaan. Hoewel goedkoop ook duurkoop kan zijn, is het bij de kussens voor de tuinset toch vaak zo dat als je ietsje meer geld betaalt, je ook iets meer kwaliteit geleverd krijgt.

Extra dikke kussens

Dat geldt ook voor de kussens voor loungesets, stapelstoelen, ligbedden en verstelbare tuinstoelen of parkbanken. Zonder kussens is het toch minder mans. Heb je een stoel met een hoge rug, dan kies je voor extra dikke kussens of je kiest voor het wat dunnere Fiber tuinkussen speciaal voor de stoel met de hoge rug.

Kussens kunnen op maat gemaakt worden

Tuinset kussens kunnen in bepaalde gevallen op maat gemaakt worden en de kussen zijn doorgaans van katoen, polyester, karton, polyether en polypropyleen. En zo is vrijwel alles mogelijk op het gebied van tuinkussens voor de tuinset. Van meubilair van steigerhout, heel erg hip de afgelopen jaren, tot de welbekende witte buitenstoelen met verstelbare rugleuning; met mooie tuinkussens geef ze je net dat beetje extra en vergroot je – het belangrijkste uiteraard- het zitcomfort. Natuurlijk koop je bij de tuinset kussens wel een opbergtas of opbergmand om zo de levensduur van de kussens te verlengen en er op die manier zo lang mogelijk plezier aan te beleven. Veel zitplezier!